Course code Title Language Price # Unit Startdate Hour Enddate Location Signup
PR0016 Certified ScrumMaster (nederlandstalig) on your request on your request Contact Us

Certified ScrumMaster (nederlandstalig)

Certified ScrumMaster (nederlandstalig)

Overview

Course code: 
PR0016
Duration: 
2
Time Unit: 
Day(s)
Overview: 

Deelnemers zijn na de training in staat om Scrum toe te passen of te verbeteren in hun team of project. Ook zijn de deelnemers na de training klaar om als ScrumMaster aan de slag te gaan.

Na deze training kunnen de deelnemers via een kort online test het Certified ScrumMaster certificaat behalen. De certificatie en 1 jaar lidmaatschap bij de Scrum Alliance zijn in de prijs van deze opleiding inbegrepen.

About the Trainer

Jef Cumps

Jef Cumps is een ervaren Agile coach en trainer, die verschillende kleine en grotere organisaties in hun transformatie naar Scrum ondersteunt. Hij werkt met organisaties op alle niveaus: management, projecten, teams en teamleden.

Als trainer heeft Jef heel veel ervaring opgedaan door opleidingen rond samenwerking, management en effectiviteit te factiliteren: Scrum, Lean, Kanban, communicatie en soft skils, etc. Door zijn coachende houding haalt Jef het beste uit mensen en teams.

Jef is Certified Scrum Trainer en Certified Scrum Coach

Topics

Topics: 

In deze 2-daagse training wordt uitgelegd hoe en waar Agile en Scrum zijn ontstaan, wat de belangrijke verschillen zijn met een traditionele aanpak, en hoe het werkt. Dit door middel van steeds afwisselende theorie, praktijkoefeningen en Agile games.

De training wordt zelf ook op basis van Scrum gevoerd, en deelnemers hebben de mogelijkheid om de inhoud van de training (training backlog) zelf op te stellen en te veranderen.

Basis onderdelen training:
• Agile en Scrum principes en waarden
• Complexe systemen en empirisch werken
• Scrum Framework: rollen, rituelen en artifacts
• De rol van ScrumMaster in detail
• Project en Release planning in Scrum: inschattingen en planning
• Scrum implementeren in de praktijk

De training is inclusief lunch, koffie, thee, fris en versnaperingen tussendoor.

Audience

Audience: 

De Certified ScrumMaster training is voor alle niveaus en rollen zoals IT managers, designers, testers, developers en project managers.

Deze training zal in het Nederlands begeleid worden! Kijk voor Engelstalige trainingen verder in onze trainingskalender.